Disclaimer

Disclaimer

nprz.nl is de website van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid en de centrale informatiebron over de gezamelijke aanpak van de partners van het NPRZ om Zuid te verbeteren en te versterken.

Wij streven er naar om: 

•de informatie correct en actueel te laten zijn

•teksten en beeldmateriaal nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard te laten zijn

•teksten begrijpelijk te laten zijn

Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het ons dan weten, wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site daarmee te verbeteren. U kunt met de feedback-formulier (over NPRZ, contact) uw reactie achterlaten. Ook vind u daar ons telefoonnummer.

Privacy en cookies

NPRZ maakt gebruikt van cookies om haar website te analyseren en te verbeteren. Deze informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. NPRZ behoudt zich het auteursrecht voor van informatie op deze wesite, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, neem dan contact met ons op.